Rybáři si zpříjemnili čekání na úlovek, díky Italské klobáse z Řeznictví a Uzenářství Oldřich Čejka. Jak jim klobása chutnala se dočtete v recenzích
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka je česká firma ze Skutče s rodinnou tradicí od roku 1920, kde hospodařil v Bratroňově dědeček majitele Oldřicha Čejky. Společnost reprezentuje zpracování masa ve vlastní provozovně a provoz pěti prodejen masa a uzenin ve Skutči, Pardubicích, Chrudimi, Chrasti a Prosetíně a ve čtyřech z nich je provozován úspěšně bufet. Zaměřuje se na bezlepkové masné výrobky dle tradičních receptur. Výrobky neobsahují strouhanku, mouku ani přidané glutamáty.
Italská klobása.jpg)
Více informac o produktu najdete TADY.
Hodnocení
7
Renata
Pokud někdo shání klobásu s výraznou masovou chutí, je pro něj Italská klobása z uzenářství Čejka tou správnou volbou.
Klobása se může podávat samotně, nebo je vhodná na jednohubky - což je můj typ :-)


Martin
Italská klobása byla výborná, snědli jsme ji během 20 minut. Lahodná, ne příliš pálivá chuť, vysoké procento masa, jednoduché složení. Při návštěvě řeznictví Čejka jsem si koupila i další výrobky a to vše mě přesvědčilo, že sem budu chodit častěji. Moc doporučuji.





Petr
Italská klobása z řeznictví Čejka mi moc chutnala. Je na ní poznat, že je skutečně kvalitní a neošizená. Nejsou zde žádné náhražky, ale jen maso (celých 98 %). Co mě (příjemně) překvapilo byla velikost. Mohu doporučit.





Rudolf
Italskou klobásu jsme si s rodinou dali k dobrému vínu a neměla chybu. Je přiměřeně pálivá, není zbytečně moc slaná, ale hlavně má vysoký podíl masa. Je tvrdší, takže se dobře krájí na kolečka. Doporučuji.



Michal
Dekuji za testovani klobasy. Klobasy jsme chutnali s chlapana na rybach a vsichni jsme se schodli na vynikajici vyvazene chuti. Nenarazi jsme na zadne tvrde krupky jak se obcas stava u suchych klobas. Urcite si italskou klobasu objedname nebo vyzvedneme ve vasem reznictvi zas. Dekuji


Robert
Podobné klobásky jsem již ochutnal, ale tato mě dost překvapila svou ani ne výraznou chutí a ani to, že by byly bez chuti. Byly tak akorát k takovému tomu domácímu posezení u vína nebo piva. Nevím jak jiní, ale moje vzorky byly docela mastnější (velký obsah tukové složky) a to si myslím, že u ženské populace moc obdivu nezíská. Mě to ale nevadilo. Velikost klobásy je ideální. Klobása byla ideálně upravená. Nebyla suchá a ani moc měkká. Tak akorát. Maximálně bych udělal jiné varianty jako třeba chilli.





Jitka
Byla jsem příjemně překvapena delikátní a vyváženou chutí italské klobásy z řeznictví Čejka. Chutí mě nadchla natolik, že jsem si obratem šla koupit další. S čerstvým pečivem nemá chybu. A bez pečiva je ještě lepší.


